Engineer Elektrotechniek (32 – 38 uur)

Ben jij een ervaren Elektro Engineer die ideeën ontwikkelt naar prototypen en de fase naar productie kan begeleiden? Lees dan snel verder!

Ben jij een ervaren Elektro Engineer die ideeën ontwikkelt naar prototypen en de fase naar productie kan begeleiden? Wij zitten boordevol plannen om onze producten verder te ontwikkelen zodat klanten de ultieme sim-race ervaring blijven beleven. Ter uitbreiding van ons R&D team zoeken wij een Engineer Elektrotechniek.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Heusinkveld Engineering is een toonaangevende producent van innovatieve sim-raceproducten. Jouw creativiteit en kennis van elektrotechniek dragen bij aan het creëren van nieuwe toepassingen van onze producten. Jij bouwt de architectuur van onze elektrotechnische onderdelen. Op het gebied van simulatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Jij brengt de ideeën om onze producten verder te innoveren tot leven. Hiervoor ontwikkel je printplaten, maak je gebruik van sensortechnologie, voeg je filters toe en werk je met firmware.

Je gaat onderdeel uitmaken van een professioneel team van engineers maar komt zeker niet in een gespreid bedje. Dit biedt veel ruimte om je werkzaamheden zelf in te delen, maar vraagt veel van je zelfredzaamheid. Om goed te functioneren in deze rol ben je dan ook zeer initiatiefrijk.
Naast je kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek en firmware kun je goed projectmatig werken. Dit doe je niet alleen met interne engineer collega’s. Wij werken nauw samen met een elektrotechnische productiepartner. Jij hebt dan ook ervaring met het sturen van ontwikkeltrajecten zodat jouw uitvindingen in productie kunnen worden gebracht.

TAKEN

● Bijdragen aan het creëren van nieuwe toepassingen van producten.
● Uitwerken van ideeën en het ontwikkelen van elektrotechnische prototypen.
● Bouwen aan de architectuur van elektrotechnische onderdelen.
● Sturen van ontwikkeltrajecten naar productie.
● Samenwerken met in- en externe collega’s.

FUNCTIE-EISEN
● Je beschikt over een afgeronde HTS opleiding elektrotechniek of vergelijkbare opleiding.
● Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
● Je bent creatief maar kunt ook zeer gestructureerd en procesmatig werken.
● Je hebt gevoel voor techniek en affiniteit met simulatietechnieken.
● Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

● Je brutosalaris ligt tussen de € 3500,- en € 5500,- per maand o.b.v. 38 uur per week.
● Je werktijden zijn flexibel in te vullen.
● Je kunt hybride werken.
● Je maakt deel uit van een professioneel R&D team.
● Wij zijn gevestigd aan de Cuxhavenweg in Groningen.

ORGANISATIE

Heusinkveld Engineering ontwikkelt en produceert geavanceerde racesimulatie oplossingen zoals gaspedalen, versnellingsbakken en handremmen. Heusinkveld Engineering is opgericht in 2012 en was een van de eerste bedrijven die high-end producten ontwikkelde en produceerde voor de professionele racesimulaties. We zijn sindsdien gegroeid naar 30 medewerkers en hebben duizenden klanten over de gehele wereld. Innovatie zit ons in het hart, waardoor onze producten uitblinken in aanpasbaarheid en duurzaamheid. Dit resulteert in een mooie klantenportefeuille waaronder ook coureurs die actief zijn in bijvoorbeeld Formule 1, Indycar en Formula E!

SOLLICITATIE INFORMATIE

Wil je meer weten over de vacature dan kun je contact opnemen met Arnold Kremer, HR-Adviseur. Hij is te bereiken op 06-50268055. E-mail: hr@heusinkveld.com.
Je cv en motivatie kun je versturen via de sollicitatiebutton.

Acquisitie is niet nodig, wij vervullen onze vacatures zelf

Reageer nu

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze baan reageer dan nu! We zullen zo snel mogelijk bij je terug komen.

Reageer nu

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of over werken bij Heusinkveld? Arnold kan je er meer over vertellen.

Arnold Kremer

06-50268055