Software Engineer (38 uur)

Zorg jij dat onze producten vooruitstrevend en onderscheidend blijven in de internationale simracing wereld? Wij zoeken een Software Engineer die binnen het R&D team van Heusinkveld Engineering verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van onze PC-software.

Zorg jij dat onze producten vooruitstrevend en onderscheidend blijven in de internationale simracing wereld? Wij zoeken een Software Engineer die binnen het R&D team van Heusinkveld Engineering verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van onze PC-software.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Software Engineer bij Heusinkveld Engineering werk je aan PC-applicaties en test je embedded onderdelen voor ons assortiment simracing producten. Deze zijn innovatief en uiterst gebruiksvriendelijk. Je bent onderdeel van een multidisciplinair R&D team en werkt samen met onze elektronicapartner. Onze toekomstige Software Engineer is een belangrijke schakel op het gebied van R&D en denkt proactief mee over verbeteringen voor alle productdisciplines. Bij ons werken ‘uitvinders’. Om je thuis te voelen bij Heusinkveld Engineering heb je affiniteit met Esports en/ of autosport.

Naast hard werken is er tijdens de pauzes ruimte voor ontspanning en kun je met collega’s een potje FIFA, pool, dart of tafelvoetbal spelen. Bovendien is er altijd een gevulde fruitschaal beschikbaar. Dus, heb jij passie voor techniek en ben je geïnteresseerd in fysieke productontwikkeling­? Solliciteer dan snel.

FUNCTIE-EISEN 

  • Je hebt de opleiding Technische Informatica of Elektrotechniek afgerond.
  • Je bent ervaren met het ontwikkelen van Desktop applicaties op basis van C# / .NET.
  • Je bent bekend met Design pattern Model-View-ViewModel (MVVM) en SQLite.
  • Je kunt gestructureerd en procesmatig werken.
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

  • Je bruto salaris ligt tussen de € 3165,- en € 4237,- per maand o.b.v. 38 uur per week.
  • Je maakt onderdeel uit van een professioneel R&D team.
  • Wij zijn gevestigd aan de Cuxhavenweg in Groningen.

ORGANISATIE

Heusinkveld Engineering ontwikkelt en produceert geavanceerde racesimulatie oplossingen zoals gaspedalen, versnellingsbakken en handremmen. Heusinkveld Engineering is opgericht in 2012 en was een van de eerste bedrijven die high-end producten ontwikkelde en produceerde voor de professionele racesimulaties. We zijn sindsdien gegroeid naar 30 medewerkers en hebben duizenden klanten over de gehele wereld. Innovatie zit ons in het hart, waardoor onze producten uitblinken in aanpasbaarheid en duurzaamheid. Dit resulteert in een mooie klantenportefeuille waaronder ook coureurs die actief zijn in bijvoorbeeld Formule 1, Indycar en Formula E!

SOLLICITATIE INFORMATIE 

Wil je meer weten over de vacature dan kun je contact opnemen met Arnold Kremer, HR-Adviseur. Hij is te bereiken op 06-50268055. E-mail: hr@heusinkveld.com.

Je cv en motivatie kun je versturen via de sollicitatiebutton.

Acquisitie is niet nodig, wij vervullen onze vacatures zelf

Reageer nu

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze baan reageer dan nu! We zullen zo snel mogelijk bij je terug komen.

Reageer nu

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of over werken bij Heusinkveld? Arnold kan je er meer over vertellen.

Arnold Kremer

06-50268055