We’re Hiring (Dutch)

We’re looking for a Product Engineer!

– Deze vacature is inmiddels ingevuld –

Heusinkveld Engineering is een jonge onderneming die zich richt op de ontwikkeling, assemblage en vermarkting van hardware voor racesimulatoren. We groeien momenteel sterk in de high-end consumentenmarkt. Tot onze klanten rekenen wij daarnaast teams en coureurs uit klasses zoals Formule 3, Formule 2 en Formule 1.

Gelet op deze groei zijn wij op zoek naar een Product Engineer voor minimaal 16 uur per week. Je gaat je in deze functie richten op de volgende werkzaamheden:

 • Product updates / revisies ontwerpen, testen en doorvoeren
  – terugkerende storingen analyseren
  – verbeteringen ontwerpen
  – prototyping en testen
 • Nieuwe productontwikkeling
  – (deel)ontwerp van nieuwe producten
  – prototyping en testen
 • Ondersteunen van productie
  – 3D modellen maken van onze producten
  – assemblage handleidingen / exploded views maken
  – assemblage hulp / tooling ontwerpen

Wie zoeken we precies
We zoeken een werktuigbouwkundige met minimaal HBO werk- en denkniveau. Gelet op de (minimale) urenlast is de functie geschikt voor een getalenteerde student. We staan echter ook open voor sollicitaties van meer ervaren kandidaten.

Je kan omgaan met de output van AutoCAD (DXF en DWG) en je kan ontwerpen in een courant 3D pakket zoals Solidworks. Je bent in staat om planmatig om te gaan met een divers takenpakket en kan zelfstandig projecten van begin tot eind uitvoeren.

Tot slot heb je sterke affiniteit met autosport, simulatiesoftware en/of gaming.

Wat hebben we te bieden
Je komt te werken bij een jonge onderneming die een groot deel van haar waardeketen (van ontwikkeling tot en met assemblage en verkoop) zelfstandig uitvoert. Dit betekent dat je snel veel verantwoordelijkheid krijgt bij alle aspecten van productontwikkeling (vanaf een eerste idee tot en met productie).

In ons nieuwe pand is ruimte voor apparatuur gericht op rapid prototyping (zoals 3D printen) en automated testing. Daarbij zal je veel schakelen met onze leveranciers en externe ontwikkelpartners op het vlak van materiaalgebruik, productietechnieken, electronica en software/firmware.

We zijn flexibel met betrekking tot werktijden en er is de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. De standplaats voor deze functie is Groningen.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen we graag een motivatiebrief, CV en indien mogelijk voorbeelden van eerdere ontwerpen (tekeningen, foto’s, renders). Sollicitaties mogen worden verzonden naar info@heusinkveld.com onder vermelding van ‘sollicitatie Product Engineer’.


Other news