We’re Hiring (Dutch)

We zoeken een Medewerker Logistiek & Magazijn!

– Deze vacature is inmiddels ingevuld – 

Heusinkveld Engineering is een jonge onderneming die zich richt op de ontwikkeling, assemblage en vermarkting van hardware voor racesimulatoren. We groeien momenteel sterk in de high-end consumentenmarkt. Tot onze klanten rekenen wij daarnaast teams en coureurs uit klasses zoals Formule 3, Formule 2 en Formule 1.

Gelet op deze groei zijn wij op zoek naar een Medewerker Logistiek & Magazijn voor 38 uur per week. Je gaat je in deze functie richten op de volgende werkzaamheden:

  • Magazijnbeheer (oa. inslaan inkomende voorraad & controletellingen bestaande voorraad).
  • Verzamelen materialen / orderpicking voor productie.
  • Verzenden orders webshop.

Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden word je ondersteund door oa. handscanners en automatiseringsoplossingen voor magazijnbeheer en pakketverzending.

Wie zoeken we precies

We zoeken een medewerker met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel die het prettig vindt om procesmatig en accuraat te werken. Je steekt graag de handen uit de mouwen en voelt je op je gemak bij het invoeren en opvragen van informatie uit computersystemen. Je hebt oog voor detail en streeft naar een strak ingerichte productieomgeving en magazijn.

Idealiter heb je 1 á 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (bijvoorbeeld magazijnbeheerder, magazijnmedewerker, orderpicker, vulploegleider).

Wat hebben we te bieden

–          Een informele werksfeer binnen een jong bedrijf.
–          Salaris conform CAO Metaal & Techniek.
–          Fruit, koffie en soep van de zaak.
–          Periodieke teamlunches en natuurlijk onze jaarlijkse kartdag.

De standplaats voor deze functie is Groningen.

Interesse?

Als je geinteresseerd bent in deze functie ontvangen we graag een motivatiebrief en CV. Sollicitaties mogen worden verzonden naar info@heusinkveld.com onder vermelding van ‘sollicitatie Medewerker Logistiek & Magazijn’.


Other news